Συνέχεια απολυμάνσεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Γορτυνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας εντατικοποιώντας τις προσπάθειές του, για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, συνεχίζει το πρόγραμμα των απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους και σε κοινότητες του Δήμου από εξειδικευμένο συνεργείο.

Μετά τη Δημοτική Ενότητα Ηραίας, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες απολυμάνσεις και στις Δημοτικές Ενότητες Λαγκαδίων, Τροπαίων και Κοντοβάζαινας. Οι απολυμάνσεις έγιναν σε δημοτικά κτήρια, πλατείες και χώρους στους οποίους παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα δημοτών.

Το πρόγραμμα των απολυμάνσεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καλύπτοντας όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Απο τον Δήμο Γορτυνίας τονίζεται ότι οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται για καθαρά προληπτικούς λόγους και δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη κρούσματος.

Επίσης προτρέπει τους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις άκρως απαραίτητες και να τηρούν πιστά τους υγειονομικούς κανόνες, με την ελπίδα ότι σύντομα θα βγούμε νικητές και με ασφάλεια από τη δύσκολη αυτή περίοδο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με αθρόα συμμετοχή...

Διάκριση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με την δασκάλα τους...

Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση για την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -24 ΑΠΡΙΛΙΟΥΗ ανάπλαση της πλατείας Κολοκοτρώνη, αφορά τον ανασχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση του κεντρικού εσωτερικού κεντρικού κυκλοφοριακού κόμβου της, καθώς και σε επεμβάσεις (νέες δαπεδοστρώσεις και φύτευση δενδροστοιχιών) στις τέσσερις πλευρές που βρίσκονται Νότια, Δυτικά, Βόρεια και Ανατολικά της κυρίως πλατείας. Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός Κοινόχρηστου χώρου περισσότερο λειτουργικού, ασφαλούς

Τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας

H εκδήλωση για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 1.00 μ.μ. στην πλατεία Άρεως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο