Γιάννης Γιαννόπουλος: «Και η Κακή Μέρα από το πρωί φαίνεται!»

Η σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας περιλαμβάνει και το θέμα του Προϋπολογισμού, κορυφαίο ζήτημα που αφορά και την ομαλή λειτουργία του Δήμου την επόμενη χρονιά, αλλά και την αποτύπωση της στρατηγικής της εκάστοτε δημοτικής αρχής για την πορεία του Δήμου τα επόμενα χρόνια.

Παρόλη την σπουδαιότητα της συνεδρίασης, μία ώρα πρίν την συνεδρίαση δέν υπάρχει εισήγηση για τον Προϋπολογισμό, αλλά ούτε και για κανένα άλλο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Ο κ. Κούλης, ως Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής δέν αρκείται στην σχεδόν απολυταρχική εξουσία που του δίνει ο στρεβλός νόμος για την “κυβερνησιμότητα”, αλλά επιπλέον υποτιμά τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Εχουμε ήδη δηλώσει ότι η ετερόκλητη συμμαχία που βρίσκεται στην διοίκηση του Δήμου δέν έχει Σχέδιο και Πρόταση για την Γορτυνία, αλλά επιμένει (για πόσο καιρό ακόμα;) στο παραμύθι της «καταστροφολογίας». Τώρα πλέον αναρωτιόμαστε, έχει συντάξει προϋπολογισμό; Θα φέρει εισήγηση με όλα τα σχετικά έγγραφα της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Υπό αυτές τις συνθήκες η Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών δέν θα προσέλθει στην σημερινή συνεδρίαση.

Για την Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος

π. Δήμαρχος Γορτυνίας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο