Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Τρόπαια Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σύλλογος  Γορτυνίας ‘Ο Λάδωνας’ ανακοίνωσε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Τρόπαια Αρκαδίας από 23 έως και 26 Δεκεμβρίου

Σύλλογος  Γορτυνίας “Ο Λάδωνας”

*2o ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ***
O Σύλλογος μας για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Τρόπαια Αρκαδίας από 23 έως και 26 Δεκεμβρίου!!!
Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του «χωριού» στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Η ανταπόκριση του κόσμου τόσο στην δημιουργία, στην λειτουργία αλλά και στην επισκεψιμότητα ήταν πέραν των προσδοκιών μας! Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις δράσεις εκείνων των ημερών και ένιωσαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια εορταστικό κλίμα στην επαρχία. Αυτοί λοιπόν οι παράγοντες μας δίνουν την θέληση, διάθεση, δύναμη να συνεχίσουμε και φέτος αυτό το εγχείρημα ακόμα πιο διευρυμένο και όμορφο!
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, άλλους Συλλόγους και Φορείς καθώς και τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν τη δράση μας! Κάθε προσφορά υλική, χρηματική και εθελοντική για το στήσιμο και την λειτουργία του, είναι καλοδεχούμενη! Η παρουσία σας δε κρίνεται τουλάχιστον απαραίτητη!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο