Νοεμβρίου 24, 2019

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Τρόπαια Αρκαδίας

Ο Σύλλογος  Γορτυνίας ‘Ο Λάδωνας’ ανακοίνωσε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Τρόπαια Αρκαδίας από 23 έως και 26 Δεκεμβρίου

Σύλλογος  Γορτυνίας "Ο Λάδωνας"

*2o ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ***
O Σύλλογος μας για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Τρόπαια Αρκαδίας από 23 έως και 26 Δεκεμβρίου!!!
Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του «χωριού» στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Η ανταπόκριση του κόσμου τόσο στην δημιουργία, στην λειτουργία αλλά και στην επισκεψιμότητα ήταν πέραν των προσδοκιών μας! Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις δράσεις εκείνων των ημερών και ένιωσαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια εορταστικό κλίμα στην επαρχία. Αυτοί λοιπόν οι παράγοντες μας δίνουν την θέληση, διάθεση, δύναμη να συνεχίσουμε και φέτος αυτό το εγχείρημα ακόμα πιο διευρυμένο και όμορφο!
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, άλλους Συλλόγους και Φορείς καθώς και τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν τη δράση μας! Κάθε προσφορά υλική, χρηματική και εθελοντική για το στήσιμο και την λειτουργία του, είναι καλοδεχούμενη! Η παρουσία σας δε κρίνεται τουλάχιστον απαραίτητη!!!

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia