Αυγούστου 31, 2019

Μαρίνα Διαμαντοπούλου: Μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μου υπηρετώντας τη Γορτυνία

Μαρίνα Διαμαντοπούλου: Μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μου υπηρετώντας τη Γορτυνία, από τη θέση της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ).

Στα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας, ολοκληρώνεται σήμερα μια πορεία 9 χρόνων ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος, με αρμοδιότητες αντιδημάρχου στην πρώτη θητεία και προέδρου ΔΗΚΕΓ στη δεύτερη.
Μια πορεία, κατά την οποία εργάστηκα εντατικά με συναίσθημα ευθύνης, αγάπη, μεράκι κι όλη μου τη ψυχή για τα θέματα της αρμοδιότητας μου, όπως κοινωνικά (Βοήθεια στο σπίτι, στήριξη απόρων, κ.ά), παιδεία, πολιτισμός, τουρισμός, προβολή της Γορτυνίας, λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών Ηραίας.
Τα προβλήματα ήταν πολλά εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας (περιορισμένοι οικονομικοί πόροι, έλλειψη προσωπικού, γραφειοκρατία), αλλά και της ιδιαιτερότητας που έχει η Γορτυνία ως ένας επαρχιακός ορεινός δήμος.
Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ικανοποίηση γι’ αυτά που προσφέραμε, ηθική ανταμοιβή από τα καλά λόγια που ακούσαμε, αλλά και στενοχώρια που δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν όσα οραματιστήκαμε και όσα περίμεναν οι συνδημότες μας.
Ήθελα να εκφράσω εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους εσάς που δείξατε τη προτίμηση σας στο συνδυασμό μας, αλλά και στο πρόσωπο μου για δύο συνεχόμενες θητείες.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου έδωσε να προσφέρω στη Γορτυνία.
Ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε όμορφα στους διάφορους τομείς αρμοδιοτήτων μου, συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, το προσωπικό του Δήμου και της ΔΗΚΕΓ, φορείς, συλλόγους και δημότες.
Ευχαριστώ δημόσια τον σύζυγο μου για τη πολύτιμη και καθοριστική στήριξη του, τα παιδιά μου για την αμέριστη συμπαράσταση καθώς και την ευρύτερη οικογένεια μου.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia