Πραγματοποιήθηκε το 1ο Γορτυνιακό Αντάμωμα στη Δημητσάνα (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16 Αυγούστου το Γορτυνιακό Αντάμωμα από την Αδελφότητα Δημητσανιτών, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία και πλήθους κόσμου στον προαύλιο χώρο της Αγίας Κυριακής, όπου στέκει αγέρωχα ο ανδριάντας του Γρηγορίου Ε’.

Την εκδήλωση τίμησαν καλλίφωνοι Γορτύνιοι τραγουδιστές, όπως επίσης και τα χορευτικά συγκροτήματα Δημητσάνας και Βυτίνας.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Αδελφότητας Δημητσανιτών κ. Αθανάσιος Μαγουλιανίτης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε και στον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε απονομή τιμητικών μεταλλίων στους τραγουδιστές π. Χρήστο Κυριακόπουλο, π. Νικόλαο Ντάβο, κυρία Κατερίνα Κατσίγιαννη και κ. Δημήτριο Ασημακόπουλο, όπως επίσης και στους προέδρους των Χορευτικών, κυρία Άγγελα Μπίρη και κ. Κωνσταντίνο Μπλορίζο από την Αδελφότητα Δημητσανιτών.

Το βίντεο της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο ΓΓ της Αδελφότητας Δημητσανιτών κ. Αθανάσιος Κουστένης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο