Μαρία Παρασκευοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Γορτυνίας

Μαρία Παρασκευοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Γορτυνίας

Ερώτηση 1η : κ. Παρασκευοπούλου είστε υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Γορτυνίας, τι είναι αυτό που σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση ?
Απάντηση : Για εμένα η εμπλοκή μου στα κοινά της Γορτυνίας ξεκίνησε το 2010. Δεν το βλέπω πρόσκαιρα και μόνο εκλογικά. Πρόκειται για μια συμμετοχή ως ενεργός πολίτης στον αγώνα για να αλλάξει προς το καλύτερο η Γορτυνία, ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Φυσικά οι δημοτικές εκλογές είναι η κορύφωση αυτής της προσπάθειας. Πέρα από την αγωνία και το ενδιαφέρον για τη Γορτυνία η αίσθηση ότι μπορώ να συμβάλω στην αναγέννηση της περιοχής με εντάσσει ενεργά στον εκλογικό αγώνα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Κούλη.


Ερώτηση 2η :Με το Στάθη Κούλη γιατί ?
Απάντηση :Ο Στάθης Κούλης είναι ο επικεφαλής ενός οικουμενικού ψηφοδελτίου. Πρόκειται για τη συνεργασία των δυο παρατάξεων στο Δήμο Γορτυνίας. Δεν είναι κάτι ευκαιριακό. Στην 5ετία που πέρασε η παράταξη «Γορτυνιακή Συμπαράταξη»-στην οποία είμαι γραμματέας- δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης με την παράταξη του Στάθη Κούλη. Η ενότητα η οικουμενική είναι καρπός της ανάγκης να γυρίσει σελίδα η Γορτυνία. Όταν παραμερίζεις κομματικές σκοπιμότητες και δημιουργείς συνθήκες οικουμενικής ενότητας είναι ελπιδοφόρο για τη Γορτυνία.


Ερώτηση 3η : Τι καινούργιο θα φέρει ο δικός σας συνδυασμός στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές?
Απάντηση : Θα βάλουμε τέλος στο τέλμα και τη μιζέρια. Θα φύγουμε από την στασιμότητα και θα εφαρμόσουμε από τις πρώτες μέρες το πρόγραμμα μας με πυλώνες την κοινωνική –οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη. Ένα πρόγραμμα που είναι ο οδικός χάρτης για τη Γορτυνία της προόδου, ένα σχέδιο με ψυχή, με όραμα και προοπτική. Μα κυρίως ένα σχέδιο ολικής επαναφοράς της Γορτυνίας στην ανάπτυξη, βιώσιμο και ρεαλιστικό. Θα δείτε μια άλλη Γορτυνία. Σπάμε το διχασμό φέρνουμε την ενότητα, την αξιοκρατία, βάζουμε τέλος στην φαυλότητα, την μετριότητα και το πελατειακό δίκτυο. Με εφαλτήριο 2021 φέρνουμε την αλλαγή και τοποθετούμε τη Γορτυνία Ψηλά.


Ερώτηση 4η :Γιατί κάποιος να σας στηρίξει με την ψήφο του ?
Απάντηση : Πιστεύω ότι η αγάπη μου για τη Γορτυνία, το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς για τον τόπο μου σε συνδυασμό και με την επιστημονική μου κατάρτιση είναι ικανά να βοηθήσουν τη Γορτυνία να πάει μπροστά. Δεσμεύομαι πως θα τιμήσω την ψήφο των Γορτύνιων δουλεύοντας με ήθος, σκληρά και αποτελεσματικά για τη Γορτυνία που μας αξίζει.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia