Μαΐου 13, 2019

Γιώργος Θεοδωρακόπουλος: Οι τρεις εκδοχές της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ που συναντάς

Οι τρεις εκδοχές της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ που συναντάς:

Η πιο ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ Γορτυνία, που στηρίζεται στον τουρισμό και μπορείς να συναντήσεις νέους ανθρώπους να επιχειρούν εκεί και φυσικά περισσότερο κόσμο (τα σαββατοκύριακα)

Η ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ Γορτυνία, με υψηλό τον μέσο όρο ηλικίας των κατοίκων στα χωριά αυτά, με τους «νέους της» να ξεπερνάνε την ηλικία των 60 ετών (με ελάχιστους νέους) και το μόνο που θέλουν είναι μια ποιοτική καθημερινότητα, δηλαδή φώς να βλέπουν το βράδυ πηγαίνοντας στο σπίτι τους, καθαρό νερό και οδικό δίκτυο συντηρημένο, για να τους επισκέπτονται χωρίς να κινδυνεύουν οι συγγενείς τους.

Η ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ Γορτυνία (και όχι ξεχασμένη) με απείρου κάλους τοπία, με μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης και φυσικά με γερασμένο πληθυσμό.

Οι προτάσεις μας,  για την παραμελημένη Γορτυνία, έχουν σκοπό να ωφελήσουν στο σύνολο του τον Δήμο, να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη με μακροπρόθεσμο στόχο, να σταματήσει ο οικονομικός και πληθυσμιακός μαρασμός της. 

Η Γορτυνία στις επόμενες εκλογές, αν δεν δράσουμε θα είναι έρημο τοπίο. Δεν φτάνει να το διαπιστώνουν οι δημότες αυτό, πρέπει να συνειδητοποιήσουν στις εκλογές ότι με την ψήφο τους:

Η ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.

Ή ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΡΑΣΜΟ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 21:57

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia