Μαΐου 10, 2019

ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ ΤΑΠΤοΚ: Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτηρίων Δήμου Γορτυνίας

Με την υπογραφή του Περιφερειάρχη και Προέδρου της εταιρείας ΑΡΚΑΔΙΑ 2020- ΑΜΚΕ Πέτρου Τατούλη, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, πιστή στις αρχές της αειφορίας και έχοντας, ως στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των δημόσιων κτιρίων δικαιοδοσίας της, προχώρησε στην ένταξη της Πράξης:

 «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Κτιρίου Παλούμπα, Δημαρχείου Τροπαίων, Κ.Ε.Π. Βαλτεσινίκου, Πνευματικού Κέντρου Λαγκαδίων, Πνευματικού Κέντρου Τροπαίων, Δημοτικού Σχολείου Κοντοβάζαινας, Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου» με Κωδικό ΟΠΣ 5041931 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020», προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ.

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στα πλαίσια υλοποίησης των εν λόγω έργων στοχεύουν στην αναβάθμιση των κτιρίων κατά δύο τουλάχιστον ενεργειακές κατηγορίες, και έχουν ως στόχο:

• την ελαχιστοποίηση κατά το δυνατόν της κατανάλωσης ενέργειας και μείωση των ενεργειακών εξόδων,

• και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε αναλυτικά τις εντάξεις στα παρακάτω link:

https://www.arkadia2020.gr/entaxi-tis-praxis-energeiaki-anavathmisi-dimotikoyktirioy-paloympa-dimarcheioy-tropaion-k-e-p-valtesinikoy-pneymatikoy-kentroylagkadion-pneymatikoy-kentroy-tropaion-dimotikoy-scholeioy-kontovazainas/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 11:30

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia