Διεξαγωγή ανοικτού δημόσιου διαλόγου ζητά ο Μιλτιάδης Λύτρας στη Γορτυνία

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Γορτυνία Μπορούμε "Δρ. Μιλτιάδης Λύτρας απευθύνει πρόσκληση προς τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του για τη διεξαγωγή ανοικτού δημόσιου διαλόγου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει " Αγαπητοί συνυποψήφιοι 20 ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση οφείλουμε να αντιπαρατεθούμε με πολιτικά αυτοδιοικητικά επιχειρήματα έτσι ώστε ο Γορτυνιακός λαός να είναι πλήρως ενήμερος για το τι ακριβώς κομίζει η κάθε μία υποψηφιότητα. Με την παρούσα ανακοίνωση προτείνω τη διενέργεια 2 debate. Ενός τηλεοπτικού στην Αρκαδική Τηλεόραση και ενός Ραδιοφωνικού στην Έρα Τρίπολης.

Επιπρόσθετα εισηγούμαι τη διεξαγωγή 8 ανοικτών συζητήσεων στις αίθουσες των δημοτικών συμβουλίων των πρώην καποδιστριακών δήμων με τη συμμετοχή δημοτών όπου ο κάθε υποψήφιος θα παρουσιάζει το προεκλογικό του πρόγραμμα και θα απαντά στα ερωτήματα των Γορτύνιων πατριωτών. Συνεπώς επειδή όλοι μας αγωνιζόμαστε για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων της Γορτυνίας και όχι για την κατάληψη καρεκλών και αξιωμάτων παρακαλώ όπως αποδεχθειτε την παραπάνω πρότασή μου.  

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia