Διεκδικώντας το Τοπικό Συμβούλιο Λαγκαδίων Γορτυνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία ομάδα μόνιμων κατοίκων των Λαγκαδίων αποφάσισαν να ενεργήσουν συλλογικά, διεκδικώντας το Τοπικό Συμβούλιο Λαγκαδίων Γορτυνίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Είμαστε μια ομάδα μόνιμων κατοίκων των Λαγκαδίων που ευαισθητοποιημένοι για τον τόπο μας, αποφασίσαμε να ενεργήσουμε συλλογικά., διεκδικώντας την εμπιστοσύνη σας, για το Τοπικό Συμβούλιο Λαγκαδίων

Ο καθένας από μας, αλλά και όλοι μαζί έχουμε διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια, ότι πέρα από τις δυσκολίες που σχετίζονται με τη διαρκή μείωση του πληθυσμού των Λαγκαδίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής, με τη διαρκή συρρίκνωση των υποδομών, και τη συνεχή μείωση των Κρατικών υπηρεσιών, υπήρχε, έλλειψη εκπροσώπησης από το εκλεγμένο Τοπικό Συμβούλιο των καθημερινών αλλά και χρόνιων προβλημάτων της Τοπικής κοινότητας Λαγκαδίων(καθαριότητα δρόμων ,εμφάνιση εισόδου και εξόδου του χωριού, φωτισμός, αποψίλωση, καθαρισμός περιοχών με κάδους σκουπιδιών, φωτισμός Μνημείων του χωριού….κλπ) .

Επειδή πιστεύουμε ότι οι λύσεις είναι Εφικτές,και βρίσκονται μέσα από τον κοινό προβληματισμό, τη συλλογική σκέψη και αναζήτηση και την επιστημονική προσέγγιση, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε όλους τους συμπατριώτες μαςΛαγκαδινούς συμπολίτες μας, και να ζητήσουμε την ψήφο σας για την ανάδειξη του ενός Τοπικού Συμβουλίου, που θα είναι Εκτός των ψηφοδελτίων των Υποψήφιων  Δημάρχων ,

 “η βιωματική εμπειρία μας, ως μόνιμοι κάτοικοι ,η αγάπη μας για τα Λαγκάδια,η αυτονόητη ανησυχία μας για την περαιτέρω ερήμωση ,και απαξίωση της γενέτειρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής,μας ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να αναλάβουμε ευθύνες τις οποίες θα υλοποιήσουμε ΜΟΝΟΝ με την δική σας συμμέτοχη και στήριξη!!

Πυξίδα μας βέβαια ,μας αποτελεί η συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί, το σύνολο των δημοτικών συμβούλων αλλά και κάθε φορέα και πολίτη που θέλει να εμπνέεται και να λειτουργεί με βάση τις αρχές που ήδη περιγράψαμε πιο πάνω.

Γιαννικόπουλος Αν.Κανέλλος

Δεσποτόπουλος Ιωαν.Παναγιώτης

Δραματινού Αργυρώ

Δέλλας Ρηγ.Σταύρος

Καγιούλη Χρ.Μαρία

Κρατημένος Παρ..Νίκος

Νικήτας Χρ.Βασίλειος

Νικήτας Θεοδ.Δημήτριος

 

lagkadianoi

lagkadianoi2

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη 25χρονος στην Κορινθία γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε με την πρέπουσα επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα, την Τετάρτη 17/4/2024. Αρχικά, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στο χώρο της Ολυμπιακής πλάκας. Η υποδοχή έγινε από τον Δήμο Τρίπολης και τον Τεγεατικό Σύνδεσμό, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών και της μεικτής Χορωδίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος.

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο