Αρκαδική Βραδιά στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής & Γεύσεων Δήμου Ζωγράφου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου «Θ.Κολοκοτρώνης» στα πλαίσια του 3ου «Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, Χορών και Γεύσεων», που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου 27-30 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει μια μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα: «Ένα οδοιπορικό στη μουσική παράδοση της Αρκαδίας & του Μοριά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στο Πάρκο Γουδή. Στην αρχή θα προβληθεί ένα σύντομο ντοκιμαντέρ με τα 25 Μοναστήρια της Αρκαδίας. Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια και παρουσίαση της βραδυάς θα έχει ο Ζωγραφιώτης και Αρκάς Χρήστος Μυλωνάς (Μουσικολόγος –Λαογράφος).

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την στήριξη του Δήμου Ζωγράφου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του 4ήμερου Φεστιβάλ (27-30 Σεπτεμβρίου) θα υπάρχει περίπτερο του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου, από το οποίο θα μοιράζονται αρκαδικά κεράσματα καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια. Ακόμα θα υπάρχουν περίπτερα, όπου θα διατίθενται παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, ενώ κάθε ημέρα θα γίνεται πάτημα σταφυλιών και επί τόπου παρασκευή μουσταλευριάς (18:30 – 20:00).

programma zografou gortinia

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο