Έναρξη λειτουργίας δανειστικής βιβλιοθήκης στο Βαλτεσινίκο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αν έχεις κήπο και μια βιβλιοθήκη έχεις όλα όσα σου χρειάζονται.(Κικέρων)

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος”, στην προσπάθεια του να τονίσει την αξία του βιβλίου και να φωτίσει τον πλούτο που κρύβει ένα καλό βιβλίο, ξεκίνησε με μικρά βήματα, τον θεσμό της δανειστικής βιβλιοθήκης. Οι πρώτοι τίτλοι είναι ήδη διαθέσιμοι για δανεισμό και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να δανείσουμε πολλά & καλά βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα.

Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε πολύτιμους αρωγούς, τόσο ιδιωτικές πρωτοβουλίες όσο και κρατικές υπηρεσίες, που πίστεψαν και στηρίζουν την ιδέα μας. Το βιβλίο ασκεί θετική επίδραση στη ψυχοσύνθεσή μας και εμπλουτίζει την προσωπικότητά μας, με αποτέλεσμα να εξοστρακίζει τα αρνητικά στοιχεία του εαυτού μας και να τα οπλίζει με αρετή. Κρατάμε στα χέρια μας το κλειδί για να ανοίξουμε το σεντούκι με το θησαυρό.

Μόνο που αυτός ο θησαυρός δεν είναι υλικός, αλλά πνευματικός.
Από σήμερα λοιπόν μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δανειστεί κάποιο από τα διατιθέμενα βιβλία, προσωρινά είτε με επικοινωνία μέσω ηλ. μηνύματος (xoresivios@gmail.com) είτε καλώντας την Γεν. Γραμματέα του ‘Χορεσίβιου’ στο κινητό 6937566093.

Πέραν αυτού την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 11.00, στα γραφεία του ‘Χορεσίβιου’, στο Βαλτεσινίκο, θα γίνει ομιλία σχετική με το θέμα και θα παρουσιαστεί η δανειστική μας βιβλιοθήκη.
Ελπίζουμε ότι όλοι θα κατανοήσουμε την μεγάλη σημασία που έχει η προσπάθεια μας αυτή και θα βοηθήσουμε να ενισχυθεί ο θεσμός της δανειστικής βιβλιοθήκης στην περιοχή μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ενημέρωση «κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Δήμου Ανατολικής Μάνης» 2024-2025

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ «ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ» 2024-2025 Αγαπητοί Γονείς, Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, για τέταρτη χρονιά,  συνεχίζει την επιτυχή λειτουργία των  Κ.Δ.Α.Π. στα σχολεία του Δήμου μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Κώστας Τζιούμης: «Διαρκής η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να γίνει προορισμός η Τρίπολη»

Ανανεωμένο επιστρέφει το Φεστιβάλ Κωμωδίας 40 Lads στην Τρίπολη και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, από την Παρασκευή ως την Κυριακή (19-21/4/2024).Με αυτή την αφορμή, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον υπεύθυνο της εταιρείας «Πέρα Βρέχει» κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. «Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ να

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο