Κλείνει το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου η γέφυρα στην είσοδο των Λαγκαδίων (γεφύρι “κοτόμυαλο”)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Κλείνει από αύριο το πρωί Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και απο ώρα 07:00 η διέλευση των οχημάτων λόγω εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου της νέας γέφυρας στην είσοδο των Λαγκαδίων  (γεφύρι “κοτόμυαλο”)

η εκτροπή των οχημάτων θα γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Καρκαλού -Δημητσάνα -Ζάτουνα -Παλούμπα -Λουτρα Ηραίας .και απο την Ε.Ο Τρίπολης -Βλαχέρνας  -Πάτρας (Ε.Ο 111).

 

 

Η ενημέρωση βέβαια προς τις Υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας για ενημέρωση του κόσμου έγινε την Παρασκευή και ώρα 13:30 το μεσημέρι .

 

Επίσης ο δρόμος απο Αγία Παρασκευή -Ντραίνα-Λαγκάδια  που θα εξυπηρετούσε τόσο τους Λαγκαδινούς ,αλλά και τους κατοίκους των χωριών Λευκοχώρι – Τρόπαια -Καλλιάνι κλπ που αυτή την εποχή μαζεύουν ελιές , είναι σχεδόν αδύνατη για Ι.Χ λόγω λάσπης απο τις βροχές .

 

 
lagkadia-lagkadia.blogspot.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο