Το ξέσπασμα του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για τα σκουπίδια στη Γορτυνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τι ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Βαγγέλης Γιαννακούρας – κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Παγγορτυνιακής Ένωσης – με αφορμή τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν για τα απορρίμματα.

Επειδή προκλήθηκα στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Παγγορτυνιακής Ένωσης για τα σκουπίδια με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη Γορτυνία, επεσήμανα κάποια πράγματα και κατέστησα σαφές πως μόνο με την υπογραφή της σύμβασης θα λυθεί το πρόβλημα.

Πρέπει η Κυβέρνηση άμεσα να υπογράψει τη σύμβαση ώστε να προχωρήσουμε στη διαχείριση των απορριμμάτων, διαφορετικά το πρόβλημα θα παραμένει και τα σκουπίδια θα μένουν στους δρόμους, αφού οι χωματερές έκλεισαν.

Όλα τα άλλα οφείλονται σε άγνοια, σε ιδεοληψίες και αγκυλώσεις και προκαλούν αδιέξοδο στις τοπικές κοινωνίες.

Εμείς κάναμε το χρέος μας και πρέπει η Κυβέρνηση να βάλει την τελική υπογραφή για να λυθεί το πρόβλημα.

Και να διευκρινίσω και κάτι για τον δρόμο των Λαγκαδίων -η παράκαμψη είναι έργο του Υπουργείου. Εμείς θα φτιάξουμε την γέφυρα και μέχρι το Καλοκαίρι θα είναι έτοιμη. Αρμοδιότητά μας είναι το επαρχιακό δίκτυο και εκεί παρεμβαίνουμε με όσα χρήματα έχουμε και βάσει των δυνατοτήτων μας, που πλέον είναι πολύ περιορισμένες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο