Μια ξεχωριστή γωνιά στη Βυτίνα! (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια γωνιά της Βυτίνας στολίστηκε για… καλό σκοπό! 

Ο Όμιλος Κυριών Βυτίνας στόλισε μια γωνιά της Βυτίνας με μοναδικά στολίδια φτιαγμένα από πλαστικά καπάκια, τα οποία μετά το πέρας των γιορτών θα δοθούν για την αφορά αμαξιδιων για συλλόγους ΑμεΑ.

Πιο συγκεκριμένα η προετοιμασία για το στολισμό άρχισε από το καλοκαίρι, όπου και ξεκίνησε μια εκστρατεία με θέμα «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς».

Σκοπός της εκστρατείας ήταν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια, προκειμένου να δοθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Σε επικοινωνία μας με την κα. Έλσα Θαλασσινού – μέλος του Ομίλου – μας είχε αναφέρει τα εξής: «Κάναμε μια προσπάθεια από το καλοκαίρι και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολλά καπάκια. Στην προσπάθεια αυτή βρήκαμε την στήριξη όλων των κατοίκων. Με τα καπάκια που συγκεντρώσαμε, κατασκευάσαμε στολίδια, με τα οποία θα στολίσουμε μια γωνιά της Βυτίνας. Θα διοργανώσουμε μάλιστα και μια γιορτή στις 17 Δεκεμβρίου, όπου θα βρεθούν στην πόλη μας και οι σύλλογοι ΑμεΑ Πατρών και Κορίνθου, για να γνωρίσουν τη Βυτίνα, να δούν τα στολίδια μας και να γιορτάσουμε μαζί. Μετά το τέλος των γιορτών θα δώσουμε τα καπάκια και θα πάρουμε αναπηρικά αμαξίδια για τους συλλόγους».

{gallery}bytina_2{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο