Επίσκεψη στον Υπουργό για τα κέντρα υγείας Δημητσάνας και Τροπαίων

Νοεμβρίου 04, 2016
Με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννη Μπασκόζο συναντήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στο Υπουργείο, ο Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης κ. Παναγιώτης Πλέσσιας και η Γεν. Γραμματέας κ. Πέννυ Καλύβα, προκειμένου να τον ενημερώσουν από κοντά για την πλημμελή λειτουργία των Κέντρων Υγείας Δημητσάνας & Τροπαίων.

Του εξέθεσαν λεπτομερώς τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, όσο και σε ιατρικό και υγειονομικό υλικό και του επισήμαναν την επιτακτική ανάγκη για αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων ασθενοφόρων και την πρόσληψη οδηγών, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τα επείγοντα περιστατικά.Παράλληλα του επέδωσαν και σχετικό υπόμνημα, καθώς και την πρόσφατη επιστολή των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας, που αναδεικνύουν διεξοδικά το όλο πρόβλημα.


Ο Γενικός Γραμματέας κ. Μπασκόζος, που κατάγεται εκ μητρός από την Βυτίνα, δεσμεύτηκε ότι θα διαβιβάσει το αίτημα στον αρμόδιο Υπουργό, παρακολουθώντας στη συνέχεια την πορεία των αιτημάτων μέσω των υπηρεσιών. Τέλος υποσχέθηκε να τους ενημερώνει άμεσα για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.

Τελευταία τροποποίηση στις 4 Νοεμβρίου 2016 %17:%Νοε

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia