Φωτογράφος της χρονιάς ο Β. Κουτρουμάνος από τη Γορτυνία

Οκτωβρίου 27, 2016
Μια ακόμα υψηλή διάκριση για τον γνωστό φωτορεπόρτερ και συνεργάτη μας Βασίλη ΑΘ. Κουτρουμάνο, από Δήμητρα Γορτυνίας. Για δεύτερη χρονιά βραβεύεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). 

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, κατά τη συνεδρίασή της, στις 24 Οκτωβρίου 2016, επέλεξε ως κορυφαία φωτογραφία της χρονιάς, το στιγμιότυπο του Βασίλη Κουτρουμάνου από τον τελικό του χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.


Ο Βασίλης τον Αύγουστο που μας πέρασε είχε την ευκαιρία να είναι ο μοναδικός Έλληνας φωτορεπόρτερ που κάλυψε φωτογραφικά από πολύ κοντά την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Ρίο της Βραζιλίας. Εκεί με το φακό του αποθανάτισε σημαντικά αθλητικά στιγμιότυπα, καθώς και μοναδικές στιγμές με τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν, αλλά και κορυφαίους αθλητές από κάθε πλευρά του πλανήτη.


Μάλιστα ως συνέχεια αυτής του της επαγγελματικής εμπειρίας ετοιμάζει μια ξεχωριστή φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τις 150 καλύτερες φωτογραφίες. Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στην ΑΘΗΝΑ στις 19 Δεκεμβρίου 2016 στην Image Gallery (Λ. Αμαλίας 36), ενώ θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

koutroumanos

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia