Ορεινή Αρκαδία - Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα

Δήμος Γορτυνίας

Ο "Τσολιάς της Βυτίνας" στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.
Η Αρκαδία σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης.
Λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης.
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Αρκαδίας, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ Παναγιώτη Νίκα. 
Λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας.
Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’, βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι οι κάτοικοι αλλά και φίλοι του Βαλτεσινίκου, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού για την αγορά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED).
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 11/8/2020 τα εγκαίνια του μονοπατιού Παλούμπα - Λουτρά Ηραίας (PAN TRAIL).
Το έργο αυτό θα συμβάλλει στην καλύτερη αντιμετώπιση των υδρευτικών προβλημάτων στη Γορτυνία.
Συζήτηση έχει αναπτυχθεί τελευταία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας των ιαματικών πηγών στα Λουτρά της Ηραίας.
Ο Δήμος Γορτυνίας με γνώμονα την αυξητική τάση που εμφανίζει ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τον νέου κορωνοϊού «COVID-19» στη χώρας μας, ανακοινώνει ότι δεν θα χορηγήσει άδειες χρήσης κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, δρόμοι κ.λπ.) σε φορείς ή ιδιώτες για την…
Σελίδα 1 από 59

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia