Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ορεινή Αρκαδία - Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, η «15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» θα λάβει χώρα στα Λαγκάδια όπου οι «οδηγοί της παρέας» θα κάνουν πράξη το μήνυμα ότι «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί».
Θέματα που αφορούν στη Δημητσάνα συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε χθες Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, με εκπροσώπους φορέων της εν λόγω περιοχής, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου στην Παναγίτσα, στον Δήμο Γορτυνίας.
Ο Δήμος Γορτυνίας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης της covid-19 για τους κατοίκους.
Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’ και τα εκκλησιαστικά συμβούλια των Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου και Αγ. Θεοδώρων Βαλτεσινίκου, συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα και τηρώντας απόλυτα όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, αποφάσισαν την επανεκκίνηση των μαθήματων…
Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) η οποία διεξήχθη στα γραφεία της Ένωσης.
Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Νοσοκομείου Metropolitan, την Παρασκευή 01 & το Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2021, ώρες 11:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ., ιατρικό προσωπικό του Metropolitan θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις σε πολίτες που θα προσέλθουν στο Κέντρο…
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28/09/2021 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Σας ενημερώνουμε ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 27/09/2021 λόγω προγραμματισμένων εργασιών του δικτύου, του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση και τους συνεργάτες του, υποδέχθηκε στο γραφείο του στη Δημητσάνα ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.
Σελίδα 1 από 80

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia