Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ορεινή Αρκαδία - Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες και οργανώνει ανοιχτό καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (ώρες 12:30-14:00), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.
Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» έκοψε την βασιλόπιτά του για το νέο έτος και τίμησε τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη για την πολύτιμη στήριξή του προς τον Όμιλο, τη χρονιά που πέρασε.
Την Πέμπτη 09/02/2023 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Παράταση αναστολής λειτουργίας Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γορτυνίας
Στο πλευρό των γορτυνιακών Συλλόγων βρέθηκε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023, στην ταβέρνα του Ταλούμη στο Ελληνικό, ο Σύλλογος των Απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας «Ο Προφήτης Ηλίας», πραγματοποίησε τον ετήσιο…
Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ενημερώνει:
Στον εορτασμό της επετείου συμπλήρωσης 180 χρόνων από το θάνατο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που διοργάνωσε η Παγγορτυνιακή Ένωση, συμμετείχε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, εχθές Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 3-2-2023 τα 2 έργα που εκτελούνται τώρα στη Γορτυνία. Το ένα έργο είναι οδικής ασφάλειας «Συντήρηση βελτίωση επαρχιακού δρόμου (55) Βαλτεσινίκο- Μυγδαλιά- Θεόκτιστο» προϋπολογισμού 370.000 € από πιστώσεις ΚΑΠ.
 O παραδοσιακόw οικισμόw της Καρύταινας Αρκαδίας, το ομώνυμο κάστρο της και το ιστορικό γεφύρι της.

Χιονίζει στη Γορτυνία (vid)

Φεβρουαρίου 03, 2023
Από το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, χιονίζει στην Γορτυνία.
Σελίδα 1 από 113

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia