Βουλευτές της ΝΔ επισκέφθηκαν την Αρκαδία – Οι διαπιστώσεις… (video)

Την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία με επικεφαλής το Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Κώστα Βλάση, και τον Βουλευτή Πρεβέζης, κ. Στέργιο Γιαννάκη. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε κοινωνικές δομές και παραγωγικές μονάδες του Νομού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία με επικεφαλής το Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Κώστα Βλάση, και τον Βουλευτή Πρεβέζης, κ. Στέργιο Γιαννάκη. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε κοινωνικές δομές και παραγωγικές μονάδες του Νομού.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Xu1TPbHWoMs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αμέσως μετά οι βουλευτές βρέθηκαν στην Τρίπολη, όπου και παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: Συναντηθήκαμε με ανθρώπους της παραγωγής, ενώ επισκεφθήκαμε δομές παιδείας και υγείας. Αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα και τις αγωνίες του κόσμου. Έχουμε πάρει την απόφαση να πυκνώσουμε τις επισκέψεις μας στην επαρχία.

Αμέσως μετά ο βουλευτής Πρεβέζης κ.Γιαννάκης τόνισε: “Σκοπός των επισκέψεων μας είναι να εντοπίσουμε τα προβλήματα στις δομές ή την τοπική αυτοδιοίκηση, για να μεταφερθούν στο κόμμα και μεθαύριο όταν γίνουμε κυβέρνηση να γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν”, ενώ συμπλήρωσε: “Επισκεφθήκαμε μια μεγάλη επιχείρηση στο Λεωνίδιο και εντυπωσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις. Τέτοιου είδους επιχειρήσεις θα πρέπει να ενισχυθούν από την Πολιτεία. Επιπλέον είδαμε επιχειρήσεις που στηρίζουν τον τουρισμό. Η κυβέρνηση πρέπει να ενισχύσει την ιδιωτική πρωτοβουλία”.

Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εγκαταστάσεις του γηροκομείου σε Λεωνίδιο και Τρίπολη, ενώ εξήρε και το έργο του Αρκά βουλευτή τονίζοντας: “Ο Κώστας Βλάσης δίνει μάχες για το νομό του”.

Με την σειρά του ο βουλευτής Κώστας Βλάσης αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τους επιχειρηματίες των περιοχών που επισκέφθηκε υπογραμμίζοντας: “Ξέρουμε ακριβώς τι τραβάνε οι επιχειρηματίες, γιατί και εμείς ξεκινήσαμε από το μηδέν. Οι επισκέψεις που πραγματοποιούμε γίνονται στο πλαίσιο της συμφωνίας αλήθειας. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως η ΝΔ αναγνωρίζει τα λάθη της και αλλάζει. Κάνουμε την αυτοκριτική μας και όχι μόνο στα λόγια. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση ειλικρίνειας”.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος