ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΓιάννης Τρουπής: «Οι συνέργειες φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα» - Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου...

Γιάννης Τρουπής: «Οι συνέργειες φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα» – Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου στη Βυτίνα

Μια άκρως βιωματική και αυθεντική εμπειρία με τα τοπικά προϊόντα, τις παραδοσιακές συνταγές, τον πολιτισμό και την ιστορία έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/Uz9aLoXb43I” title=”Γιάννης Τρουπής: Οι συνέργειες φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα»” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Πλήθος επισκεπτών παρακολούθησαν μαγειρικές επιδείξεις, απόλαυσαν τοπικά εδέσματα, μέλι και κρασί καθώς και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά υπό τους ήχους live μουσικής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην αξία των συνεργασιών και τη σημασία της προβολής και ανάδειξης της αρκαδικής διατροφής εκφράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια και ευχαριστίες στην άρτια διοργάνωση της Περιφέρειας. «Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως ένας από τους κύριους συνδιοργανωτές, θα συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που συμβάλλουν στην αύξηση της εξωστρέφειας, δίνοντας έμφαση στη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία -την οποία όπως γνωρίζετε με συνεχείς δράσεις στηρίζουμε – τον τουρισμό και την τοπική επιχειρηματικότητα εν γένει» τονίζει σε δήλωση του ο κ. Τρουπής.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Γορτυνίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

JPG

Μετάβαση στο περιεχόμενο