Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας: Νέες «Ημέρες Σταδιοδρομίας» σε Τρίπολη και Λεωνίδιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο νέων ενημερωτικών ημερίδων για τη μαθητική κοινότητα σε Τρίπολη και Λεωνίδιο, με σκοπό την ενημέρωσή τους γύρω από τις μεγάλες επενδύσεις της εγχώριας βιομηχανίας φαρμάκων στην Αρκαδία.

Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, οι μαθητές λυκείων θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις ευκαιρίες και προοπτικές καριέρας που δημιουργούνται στην περιοχή τους, σε έναν δυναμικό κλάδο με έντονα αναπτυξιακό αποτύπωμα. Κατά τη διάρκεια των ημερίδων επιστήμονες, και στελέχη της βιομηχανίας θα αναλύσουν τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που έχουν οι επενδύσεις της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας για την Τρίπολη και γενικότερα την Αρκαδία. 

Οι δύο νέες ημερίδες διοργανώνονται στο ευρύτερο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΠΕΦ, «Ημέρες Σταδιοδρομίας», και σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα τον Οκτώβριο στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Πληροφορίες σχετικά με τις Ημερίδες

  • Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 – Δύο συνεδρίες 09:00 – 11:00,  11:00 – 13:00, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, Τρίπολη 

Συμμετέχοντες: μαθητές των ΕΠΑΛ Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Άστρους Κυνουρίας

  • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023 – 11:00 – 13:00, Πολυχώρος «Φάμπρικα Πολιτισμού», Λεωνίδιο

Συμμετέχοντες: μαθητές Λυκείου του Δήμου Ν. Κυνουρίας 

Τρίπολη

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/PEF-Hmera-Stadiodromias-Programme-Tripoli-0712.pdf?_t=1701777798|100%|800|google}

Λεωνίδιο

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/PEF-Hmera-Stadiodromias-Programme-Leonidio-0812.pdf?_t=1701777914|100%|800|google}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο