Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η ομιλία του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για τους ετεροδημότες στην Αθήνα (pics)

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα η κεντρική ομιλία του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας, για τους ετεροδημότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα η κεντρική ομιλία του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας, για τους ετεροδημότες.

Σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συζητήσει με τους ανθρώπους της Αρκαδίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, Δημήτρης Μάντζος και η Ελένη Χρονοπούλου. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Κώστας Γείτονας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Σκανδαλίδης και η γραμματέας του οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, Τασούλα Χατζηδάκη. 

6

4

2

7

344466452 199144452956960 6192715739888312999 n

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος