Ο Κώστας Μπεντεβής επισκέφθηκε τον πρύτανη του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κατσή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον πρύτανη του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κατσή επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Μπεντεβής.
[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkmpentevis%2Fvideos%2F749121300190912%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true” ]
Ο κ. Μπεντεβής ενημερώθηκα για τα θέματα του Πανεπιστημίου και δήλωσε μετά τη συνάντηση:

Ιδιαίτερη τιμή μου να συνομιλήσω με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Πελοποννήσου κύριο Κατσή. Το Πανεπιστήμιο στην Αρκαδία είναι η ακτίνα φωτός του πολιτισμού μας που πρέπει να γίνει η λιακάδα του τόπου μας. Οφείλουμε να το έχουμε σε πρώτη προτεραιότητα σε όλα τα επίπεδα. Η πανεπιστημιακή εστία είναι ένα θέμα που απασχολεί τον πρύτανη αλλά και αποτελεί και για εμένα πρωταρχικό στόχο και όραμα αν οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους.
Ο κ. Κατσής ανέφερε το θέμα της εστίασης και την προσπάθεια που γίνεται από το Πανεπιστήμιο να αξιοποιήσει το κτίριο του πρώην Ψυχιατρείου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο