Ολοκληρώθηκε το τουρνουά για αθλητές κάτω των 10 ετών που οργάνωσε ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης Άτλας

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά για αθλητές κάτω των 10 ετών που οργάνωσε ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης Άτλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά για αθλητές κάτω των 10 ετών που οργάνωσε ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης Άτλας.

Το σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου περισσότεροι από 100 αθλητές βρέθηκαν στην αθλητική εγκατάσταση του Smash Tripolis, στο τουρνουά της Ελληνικής φίλαθλης ομοσπονδίας αντισφαίρισης και της Στ ένωσης. Οι αγώνες όλο το Σάββατο έγιναν με πράσινη μπάλα για τους πιο προχωρημένους και ηλικιακά μεγαλύτερους αθλητές, ενώ την Κυριακή τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα έκαναν όσοι αγωνίζονται με πορτοκαλί και κόκκινη μπάλα.

Την αγωνιστική ομάδα του Αρκαδικού ομίλου στην πράσινη μπάλα εκπροσώπησαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι αθλητές: Ηλιανή Νικήτα, Κωνσταντίνος Κασίμης, Σπύρος Αργυρόπουλος και Θοδωρής Χριστόπουλος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της συγκεκριμένης ομάδας το τουρνουά που θα διεξαχθεί 13-14 Μαΐου στην Πάτρα. 

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θλίψη στο πανελλήνιο: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μαζωνάκης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιώργου...
00:19:15

Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφανίου προς τα παιδιά για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος απευθύνεται με πατρική αγάπη στους μαθητές και στις μαθήτριες της επαρχίας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης των σχολικών μονάδων του Δήμου Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προληπτικής απολύμανσης και απεντόμωσης σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου 2026-2027, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς και υγιεινού περιβάλλοντος για μαθητές και εκπαιδευτικούς.