Όταν ο υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας πέταξε πάνω από τα Δολιανά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πένθος έχουν βυθιστεί τα Δολιανά Αρκαδίας, το χωριό του υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη συντριβή του F-4 Phantom.

Πατέρας Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα: «Πάντα τον παρακαλούσα, του έλεγα “έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι να σε δω”»

Ο πατέρας του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα μοιράστηκε ένα βίντεο από το καλοκαίρι του 2022, όταν ο νεαρός πιλότος είχε πετάξει για πρώτη φορά πάνω από το χωριό του.

Ο Κώστας Τουρούτσικας είχε τραβήξει με βίντεο τον γιο του να πετάει με το μαχητικό αεροσκάφος. «Πάντα τον παρακαλούσα, του έλεγα ‘ρε Μάριε, έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι να σε δω, σαν πατέρας. Κάνε έναν ελιγμό’. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο στις 8:30, μου λέει ‘9:05 θα είσαι στο τάδε σημείο’. Πήγα και πέρασαν με κάποιον άλλον συνάδελφο. Ήταν τόσο μεγάλη η ευχαρίστησή μου, λέω Θεέ μου ολοκληρώθηκα», δήλωσε ο πατέρας του νεκρού συγκυβερνήτη.

Το βίντεο μετά το 02:48

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο