Την Κυριακή 29/1 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο χειμερινό Μαίναλο

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο χειμερινό Μαίναλο, πραγματοποιώντας δύο πορείες με αφετηρία το καταφύγιο Παν. Αλεξόπουλος [1600 μ.] , στο οροπέδιο της Οστρακίνας, και κατάληξη το γραφικό Λεβίδι [860 μ.]..

 Η πρώτη πορεία θα ξεκινήσει από το καταφύγιο και θα κατευθυνθεί προς το  Λεβίδι, όπου θα φθάσει μετά δυόμισι ώρες, περπατώντας σε δασωμένο μονοπάτι κατά το μεγαλύτερο διάστημα της διαδρομής.  Πρόκειται για εύκολη σχετικά πορεία, κατηγορίας Α.   

 Η δεύτερη πορεία θα ξεκινήσει, επίσης,  από το καταφύγιο,  θα ανέβει στην κορυφή της Οστρακίνας [1982 μ.] και, επιστέφοντας  θα ακολουθήσει  το ίδιο μονοπάτι  που οδηγεί στο Λεβίδι. Ώρες πορείας: 4.30, κατηγορία: Β -.

 Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Κολοκοτρώνη της Τρίπολης. 

 Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής  στα γραφεία του Συλλόγου,  Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710234980, email: saootrip@gmail.co. www.saoo.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο