ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΣΕΒΙΠΕΤ: Διευκρινήσεις για την παρεξήγηση στο ΔΣ του ΠΑΝΣΕΒΙΠΕΤΕ

ΣΕΒΙΠΕΤ: Διευκρινήσεις για την παρεξήγηση στο ΔΣ του ΠΑΝΣΕΒΙΠΕΤΕ

Διευκρίνιση ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ είχε προσκληθεί μόνο ο Δήμαρχος  και καμία δημοτική παράταξη προχώρησε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συμβούλιο του ΠΑΝΣΕΒΙΠΕΤΕ στην Τρίπολη, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, με πρώτο θέμα την πιθανότητα εγκατάστασης προσφύγων σε κτίριο της ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο ΣΕΒΙΠΕΤ, υπήρξαν κάποια παράπονα σχετικά με τις απουσίες εκπροσώπων δημοτικών παρατάξεων της πόλης. Ο ΣΕΒΙΠΕΤ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δεν προσκλήθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις διότι είχαν ήδη τοποθετηθεί στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το προσφυγικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Γα το συμβούλιο του ΠΑΝΣΕΒΙΠΕΤΕ το οποίο έγινε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας την Κυριακή 5 Ιουνίου, από τον Δήμο Τρίπολης είχαν προσκληθεί μόνο ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Δημητρη Βόσνο.

»Αυτοβούλως προσήλθε ο πρώην δήμαρχος κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπαδημητρίου Σωτήρης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Θεοδωρακόπουλος Γιώργος.

»Δεν είχαν προσκληθεί οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, διότι είχαν τοποθετηθεί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης.

»Αυτή είναι η πραγματικότητα και λυπούμαστε για την παρεξήγηση διότι η κίνησή μας αυτή δεν έκρυβε καμία απολύτως σκοπιμότητα».

Για τον ΣΕΒΙΠΕΤ
Ο πρόεδρος
Γεώργιος Κ. Καραγιάννης

Μετάβαση στο περιεχόμενο