Το Μαίναλο στα … λευκά! (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαίνουμε στην καρδιά του χειμώνα και ήδη το Μαίναλο ντύθηκε στα λευκά, συνθέτοντας ένα υπέροχο τοπίο!

Όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελάτης Κώστας Σταθόπουλος εχθές έπεσαν και τα πρώτα χιόνια πάνω από το γραφικό χωριό Ελάτη Γορτυνίας. Η θερμοκρασία κυμαινόταν γύρω στο 0, ενώ το βράδυ έπεσε και άλλο.

Δείτε υπέροχες εικόνες από βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Το Μαίναλο είναι βουνό της Πελοποννήσου στον νομό Αρκαδίας με υψηλότερη κορυφή στα 1.981 μ.

Βρίσκεται στο κέντρο της Πελοποννήσου και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου τμήματος της Αρκαδίας. Περιβάλλεται, στα ανατολικά από τα όρη Ολίγυρτος, Τραχύ, Λύρκειο και Αρτεμίσιο, βόρεια από τα Αροάνια και τον Ερύμανθο, δυτικά από την Μίνθη και το Λύκαιο και νότια από τον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου Στην 198η Επέτειο Της Μάχης Του Ντολμά Στο Αιτωλικό

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου : Παρά τον βροχερό καιρό, με λαμπρότητα συμμετείχε η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στις Εορτές για την 198η Επέτειο της Μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό, στην πρωινή πομπή, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Από την Μπάντα ακούστηκαν το Θρησκευτικό Εμβατήριο "Άγιος Μηνάς" του

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει έμπρακτα δράσεις ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό

Μία ημερίδα, με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό, θα οργανωθεί την Πέμπτη 16/5/2024, στις 9.30 το πρωί, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από τον Δήμο Τρίπολης και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας. Για το λόγο αυτό παραχωρήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Μακαρούνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Βέρρο. Ο κ. Μακαρούνης ευχαρίστησε τον κ.

Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Τρίπολης και η Διεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας, ενημερώνει τους προμηθευτές του Δήμου, ότι σήμερα Παρασκευή 10/5/2024 έγινε προσπάθεια εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι έστειλαν ηλεκτρονικό μήνυμα στους προμηθευτές του Δήμου, προφασιζόμενοι ότι άλλαξε ο τρόπος πληρωμής τους από το Δήμο και πρέπει ν΄ ακολουθήσουν τη διαδικασία που αναγράφεται στο επισυναπτόμενο link. Παρακαλούνται όσοι

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 14/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 14/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο