Ενημερωτικό Σεμινάριο για τα ηλεκτρονικά βιβλία «Το myData στην πράξη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών και Ελευθ. Επαγγελμάτων Αρκαδίας, διοργανώνει, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 5.30 μ.μ. ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: «MyData στην πράξη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη.

Ο εισηγητής ο κ. Χρήστος Κρίγκας, Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός–Σύμβουλος Επιχειρήσεων,  στη διάρκεια του σεμιναρίου θα ενημερώσει αναλυτικά για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την υποχρεωτικότητα των ηλεκτρονικών βιβλίων, που τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

  • Χρονοδιάγραμμα εφαρμογής.
  • Προσαρμογή των επιχειρήσεων.
  • Κανάλια διαβίβασης. 
  • Προθεσμίες διαβίβασης στην πλατφόρμα mydata.
  • Πρακτικά θέματα εφαρμογής.

Σημειώνεται ότι η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (κατά το τελευταίο εξάμηνο) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid 19.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας και για την καλύτερη ενημέρωση όλων η συζήτηση θα μεταδoθεί και ζωντανά μέσω live streaming από τη σελίδα του Facebook και από το κανάλι του στο Youtube του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024

Download [162.00 B] The post ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024 appeared first on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Download [162.00 B] The post ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ) appeared first on .

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο