Διαγραμμίσεις και επισκευές από τα συνεργεία του Δήμου στο Λεβίδι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαγραμμίσεις και επισκευές από τα συνεργεία του Δήμου στο Λεβίδι

Το Δημαρχείο Λεβιδίου επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/10/2021) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος συζήτησε με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για ζητήματα και έργα που αφορούν την εν λόγω δημοτική κοινότητα.

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε όλα τα αιτήματα, ανταποκρίθηκε άμεσα και δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη (20/10/2021), τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης έπιασαν δουλειά.
Ειδικότερα, έγινε διαγράμμιση – χρώση θέσης ΑΜΕΑ, διαγράμμιση για απαγόρευση στάθμευσης στις 4 γωνίες της πλατείας και τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στη νότια πλευρά της πλατείας.
Ακολουθούν, τοποθέτηση κουπαστών στις σκάλες της πλατείας, αντικατάσταση φθαρμένων πλακών στον ποδηλατοδρόμο, αντικατάσταση οργάνου παιδικής χαράς, επισκευή διαφόρων σημείων στα πεζοδρόμια εισόδου στο Λεβίδι, καθώς και επισκευή τοιχίου με πλάκες στο δημοτικό σχολείο.

levidierg3

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει: «Η δημοτική μας αρχή είναι και θα είναι δίπλα στο Λεβίδι. Ακούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και με βάση τις διαθέσιμες δυνάμεις μας, ανταποκρινόμαστε το γρηγορότερο δυνατό. Κάθε παρέμβαση, μικρή ή μεγαλύτερη, έχει κεντρικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Παράλληλα, έχουμε δρομολογήσει σοβαρές υποδομές για την περιοχή, όπως το μεγάλο έργο της κατασκευής Δικτύου Συλλογής και Μεταφοράς Ακαθάρτων Λεβιδίου, με προϋπολογισμό κοντά στα 7.000.000 ευρώ. Θέλουμε τα χωριά μας ζωντανά, με προοπτικές ανάπτυξης για το παρόν και το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου κ. Παναγιώτης Ξύδης, εκπροσωπώντας το τοπικό συμβούλιο δήλωσε: «Την Δευτέρα το βράδυ ζητήσαμε να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην περιοχή μας και την Τετάρτη το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης ήταν εδώ. Χρόνια αιτήματα μας, με τη δημοτική αρχή Τζιούμη, τα λύνουμε άμεσα.
Είναι σημαντικό ότι πολλά έργα τα οποία ζητούσαμε πάνω από δέκα χρόνια, υλοποιούνται τώρα και για το λόγο αυτό οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στη διοίκηση του Δήμου Τρίπολης και προσωπικά στον Δήμαρχο».

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Πιο αναλυτικά, κακοκαιρία προβλέπεται σήμερα Τετάρτη 01-04-26 και αύριο Πέμπτη 02-04-26 στις περισσότερες περιοχές της χώρας με μεγάλης διάρκειας και έντασης βροχές και καταιγίδες και πιθανώς με τοπικές χαλαζοπτώσεις. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πιο συγκεκριμένα προβλέπονται: Την Τετάρτη (01-04-26) α. Στα νησιά

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 AFFIDEA – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ 🏐 4η αγ ΘΕΣΕΙΣ 5-7 VOLLEY LEAGUE 🇬🇷 2025-26 | Live Streaming

https://www.youtube.com/live/qHkMrpDvGsA   Για τις θέσεις 5-7 της VOLLEY LEAGUE🇬🇷 2025-26, και...

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, Εσπερινού ΕΠΑΛ, ΣΔΕ και ΣΑΕΚ του Δήμου Τρίπολης την Τετάρτη 01 Απριλίου 2026

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης Τ.Κ.: 22132, Τρίπολη Πληροφορίες: Ε. Παπαδοπούλου Τηλ.: 2713 600480 Τρίπολη 01/04/2026 Αρ. Πρωτ.: 9621 Θέμα: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, Εσπερινού ΕΠΑΛ, ΣΔΕ και ΣΑΕΚ του Δήμου

Επανεκλογή Δημ. Βόσνου στο ΔΣ του Πανελλαδικό Δίκτυο των Κέντρων Πρόληψης

Την επανεκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Δικτύου των...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ