Βράβευση στην μεγάλη δωρήτρια του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης κ. Γιαννούλη Γκουντάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο Καρδιολογικό Τµήµα του Γενικόυ Παναρκαδικόυ Νοσοκοµείου Τρίπολης, και ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας βράβευσαν της κυρίας Γιαννούλας Γκουντάνη, δωρήτρια του Αιµοδυναµικού Εργαστηρίου στην επιστηµονική εκδήλωση που διοργάνωσε το Καρδιολογικό Τµήµα µε θέµα «Τα Οξέα Στεφανιαία Σύνδροµα», που πραγματοπιήθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 10.00 π.µ. στο Αµφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευµατικού Κέντρου ∆ήµου Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/21L9jX8NZ7Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σε μία συγκινητική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και η Καρδιολογική κλινική τίμησαν απονέμοντας πλακέτες και άλλα δώρα την δωρήτρια του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, ομογενή Γιαννούλα Γκουντάνη.
Να αναφέρουμε ότι την Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2013 η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, μια αληθινή πατριώτισσα που δούλεψε σκληρά στην Αυστραλία, προσέφερε το ποσό των 600.000 ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, εμφορούμενη από γνήσια συναισθήματα προσφοράς.
Στις τοποθετήσεις τους οι ομιλητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την δωρήτρια για την κίνησή της να δωρίσει μέσα από τις οικονομίες της και τη δουλειά μιας ζωής, ένα εργαστήριο που έχει βοηθήσει ήδη πολύ κόσμο, αλλά προσφέρει και στην επιστήμη.
Η προσφορά της κας. Γκουντάνη είναι ιδιαίτερα μεγάλη και αναβαθμίζει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και βέβαια , σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, υπάρχει και συνέχεια και οι δωρεές της ομογενούς, που δεν ξεχνά τον τόπο της, δεν θα τελειώσουν εδώ.
Τονίστηκε, όμως, και η μακροχρόνια διαδικασία που απαιτήθηκε για να γίνει η δωρεά καθώς και το παράπονο της δωρήτριας μέσω του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, για την “αλλοδαπή” που δεν έχει βιβλιάριο υγείας.
Ένα θέμα πάντως που θα λυθεί, όπως τονίστηκε και η κα.Γκουντάνη θα έχει τη δυνατότητα της δωρεάς παροχής υπηρεσιών υγείας εφ’ όρου ζωής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο