Ενημέρωση για τη συνάντηση των Φροντιστών στην Αρκαδία 25, 26, 27 Μαρτίου 2016 (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τριήμερο 25,26,27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη από την ομοσπονδία εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδος και το σύλλογο Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/8xLh6vacBDU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ημερίδα με θέμα η Ελλάδα σε περίοδο κρίσης, οι αλλαγές στην παιδεία και η θέση των φροντιστών σαν τμήμα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην χώρα μας και η εταιρική κοινωνική τους ευθύνη.

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει την Παρασκευή 25/03 συνεδρίαση του ΔΣ ΟΕΦΕ στο ξενοδοχείο Μαίναλο στην πλατεία Άρεως.
Το Σάββατο ημερήσια εκδρομή – επίσκεψη γνωριμίας στην ορεινή Αρκαδία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και εξειδικευμένο ξεναγό προσφορά του συλλόγου φροντιστών Αρκαδίας – Λακωνίας.

Την Κυριακή συνέντευξη τύπου στα γραφεία ο του ΟΕΒΑ Αρκαδίας στις 11 η ώρα και αμέσως μετά περιφερειακή ενημερωτική συνάντηση φροντιστών Πελοποννήσου.
Θα ακολουθήσει ημερίδα προβολής με θέμα: Η αλλαγές στην παιδεία, οι θέσεις των φροντιστών και η εταιρική κοινωνική τους ευθύνη.

Ο κ. Δημήτρης Βόσνος τόνισε “οι φροντιστές παλεύουν μαζί με την κοινωνία, απ’ τη μια για την αντιμετώπιση της κρίσης και κυρίως μαζί με τις ασθενέστερες οικογένειες κι από την άλλη για μια καλύτερη πραγματικά παιδεία και δημόσια παιδεία”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027 | Δημήτρης Πτωχός: «Με συνέπεια και υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας»

«Η στρατηγική μας συνάδει με τις Ενωσιακές και Εθνικές πολιτικές, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές ανάγκες της Περιφέρειάς μας, τις οποίες θέτουμε ως προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στην πορεία σύγκλισης με τις πιο ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης

Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή στη Σπάρτη

H Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Πράσινο Ταμείο συνδιοργανώνουν το Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο του στρατηγικού έργου LIFE-IP AdaptInGR. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης 26-28 Ιουνίου στην Αίθουσα Συσκέψεων Διοικητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη. Το Σεμινάριο δομείται σε τέσσερις επιμέρους ενότητες, όπως φαίνεται και στο Πρόγραμμα που

Παραμένει στον Παναθηναικό ο Κώτσιρας έως το καλοκαίρι του 2026

Ανακοινώθηκε η παραμονή του 32χρονου Αρκά δεξιού μπακ στον...

«Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» από το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού! Αν είστε (ή έχετε) παιδιά δημοτικού, σας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο