Ενημέρωση για τη συνάντηση των Φροντιστών στην Αρκαδία 25, 26, 27 Μαρτίου 2016 (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τριήμερο 25,26,27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη από την ομοσπονδία εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδος και το σύλλογο Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/8xLh6vacBDU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ημερίδα με θέμα η Ελλάδα σε περίοδο κρίσης, οι αλλαγές στην παιδεία και η θέση των φροντιστών σαν τμήμα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην χώρα μας και η εταιρική κοινωνική τους ευθύνη.

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει την Παρασκευή 25/03 συνεδρίαση του ΔΣ ΟΕΦΕ στο ξενοδοχείο Μαίναλο στην πλατεία Άρεως.
Το Σάββατο ημερήσια εκδρομή – επίσκεψη γνωριμίας στην ορεινή Αρκαδία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και εξειδικευμένο ξεναγό προσφορά του συλλόγου φροντιστών Αρκαδίας – Λακωνίας.

Την Κυριακή συνέντευξη τύπου στα γραφεία ο του ΟΕΒΑ Αρκαδίας στις 11 η ώρα και αμέσως μετά περιφερειακή ενημερωτική συνάντηση φροντιστών Πελοποννήσου.
Θα ακολουθήσει ημερίδα προβολής με θέμα: Η αλλαγές στην παιδεία, οι θέσεις των φροντιστών και η εταιρική κοινωνική τους ευθύνη.

Ο κ. Δημήτρης Βόσνος τόνισε “οι φροντιστές παλεύουν μαζί με την κοινωνία, απ’ τη μια για την αντιμετώπιση της κρίσης και κυρίως μαζί με τις ασθενέστερες οικογένειες κι από την άλλη για μια καλύτερη πραγματικά παιδεία και δημόσια παιδεία”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Νεμέας

Μεγάλη μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις...

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ:...

Δροσερό διήμερο 3 και 4 Αυγούστου στη Στεμνίτσα

Δροσερό διήμερο 3 και 4 Αυγούστου στη Στεμνίτσα. Πεζοπορία...

Πανηγύρια 2024 στην Πελοπόννησο

Τα πανηγύρια που έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι 2024...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο