Ο νέος εργασιακός νόμος παρουσιάστηκε στην e-εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Τους τρόπους που διαμορφώνονται οι Εργασιακές σχέσεις σύμφωνα με τον Νέο Εργασιακό Νόμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι στη e- εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τους τρόπους που διαμορφώνονται οι Εργασιακές σχέσεις σύμφωνα με τον Νέο Εργασιακό Νόμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι στη e- εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Oι παρουσιάσεις ήταν ουσιώδεις και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. 

Την έναρξη έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιώργος Δημητρόπουλος συντονιστής της e-εκδήλωσης ο οποίος αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εισηγητές για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της εκδήλωσης:  «η παρουσία και ο ρόλος του Επιμελητηρίου μας συνίσταται στο να εκπροσωπεί και να ενημερώνει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του νομού». 

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους εισηγητές κ.κ. Λιακόπουλο Παναγιώτη, Εργατολόγο, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση στο εργατικό (Ατομικό και Συλλογικό) – κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο, Μαλιφούκα Γεώργιο, Λογιστή Α’ Τάξης, Φοροτεχνικό – Πιστοποιημένο Μελετητή και Μαλιφούκα Κωνσταντίνο, Οικονομολόγο Φοροτεχνικό όπου ανέπτυξαν τα πιο σημαντικά σημεία του νέου εργασιακού νόμου. 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις και την εκδήλωση μαγνητοσκοπημένα. 

Σημειώνεται ότι μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας στο press@arcadianet.gr  με την ένδειξη – θέμα: Ερώτημα για Εργασιακό Νόμο όπου και θα σας απαντηθεί από τους εισηγητές. 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.