Εντολή περιφερειάρχη για αναστολή χορήγησης άδειας στη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών στο Αθήναιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντολή στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αναστείλουν τις ενέργειες για την χορήγηση άδειας εγκατάστασης στην περιοχή του Αθήναιου Αρκαδίας της μονάδας παραγωγής ζωοτροφών έδωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η σχετική εντολή του περιφερειάρχη δόθηκε, όπως σημειώνεται, “εν όψει της κατάθεσης προσφυγής στον υπουργό Περιβάλλοντος κατά της περιβαλλοντικής αδειοδότησης της μονάδος παραγωγής πρώτης ύλης ζωοτροφών – αδρανοποίησης ζωικών υποπροϊόντων και υλικών κατηγορίας 3(rendering) της FARGECO HELLAS Συλλογή – Επεξεργασία Απορριμμάτων ΕΠΕ, η οποία έχει καταθέσει αίτημα εγκατάστασης και λειτουργίας σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητος Αθήναιου του Δήμου Τρίπολης της Π.Ε. Αρκαδίας”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκίνησαν οι Εύζωνες στο Σύνταγμα – Αλλαγή φρουράς με ποντιακές στολές

Στο πλαίσιο των συγκινητικών εκδηλώσεων με αφορμή την ημέρα...

Η Μάχη των Δολιανών

Οι Έλληνες επαναστάτες υπό τον Νικηταρά νικούν τους Οθωμανούς...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου

Σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου 2024 είναι των Μυροφόρων, του Αγίου...

«Εβδομάδα Μητέρας» | Σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Εβδομάδα Μητέρας»,  μια σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης, που πραγματοποίησε η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξής της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2024 στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες. Σκοπό αποτέλεσε η ανάδειξη των πολλαπλών ρόλων της μητέρας μέσω της υλοποίησης διαφορετικών δράσεων ανά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο