Νίκος Μεγρέμης: Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (video – pics)

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «ΑΓΑΠΗΝΩΡ»  διοργάνωσαν συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησε ο συνεργάτης της εταιρίας Ανάπτυξης Πελοποννήσου  «Αγαπήνωρ» κ. Νίκος Μεγρέμης με θέμα τα επιδοτούμενα προγράμματα στα οποία μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «ΑΓΑΠΗΝΩΡ»  διοργάνωσαν συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησε ο συνεργάτης της εταιρίας Ανάπτυξης Πελοποννήσου  «Αγαπήνωρ» κ. Νίκος Μεγρέμης με θέμα τα επιδοτούμενα προγράμματα στα οποία μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/A50f6psJVDE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Μεγρέμης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα  “Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014-2020”.

Ο προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης ανέρχεται σε 3.750.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Στο πλαίσιο της πιο πάνω δράσης ενισχύονται επενδυτικά σχέδια διάρκειας έως 24 μηνών συνολικού προϋπολογισμού ύψους επένδυσης (επιχορηγούμενος) από 10.000 έως 60.000 ευρώ .

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των ερευνητικών προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) ορίζεται το διάστημα έως και τις 24 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι.

Επενδύσεις σε ενσώματα και άυλα στοιχεία ενεργητικού όπως:

Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού
Εξοπλισμός Τεχνολογιών Πληροφορικής (hardware)
Λογισμικά και υπηρεσίες λογισμικού (software)
Δημιουργία ή αναβάθμιση ιστοσελίδας

Δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)
Παροχή λοιπών υπηρεσιών (προώθησης, ασφάλειας, υποστήριξης)
Κάλυψη μισθολογικού κόστους νέου προσωπικού.

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσκληση και την υποβολή προτάσεων και άλλες διευκρινίσεις δίνονται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου (αρμόδιο στέλεχος Ιωάννα Λαμπροπούλου, τηλ: 2713601380, E-mail: ilampropoulou@mou.gr URL: http://www.eydpelop.gr) και από τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (Μαιζώνος 122 και Γούναρη, 262 22, Πάτρα, Τηλ: 2610622711, e-mail: efd@diaxeiristiki.gr , URL: www.diaxeiristiki.gr).

Για τεχνικά θέματα του ΠΣΚΕ οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Υποστήριξης που λειτουργεί η ΜΟΔ, τηλ. 210-7787940, support@mou.gr (ώρες γραφείου 9 π.μ. με 5 μ.μ.).

Την πλήρη πρόσκληση μπορείτε να δείτε εδώ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου