«Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι το πρώτο αυτονόητο καθήκον όλων μας»

Κοινή ανακοίνωση Δήμου Τρίπολης, Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοινή ανακοίνωση Δήμου Τρίπολης, Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Δημαρχείο Τρίπολης μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή, τον Πρόεδρο του Εμπροροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Παναγιώτη Μαντά και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου με κύριο θέμα τα νέα μέτρα για τον Κορονοϊό διαπιστώθηκε από κοινού:

Οι εξελίξεις από τον Κορονοϊό COVID-19 μας επιβάλλουν, στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου και της κοινωνικής μας ευθύνης, να συνδράμουμε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας με υπευθυνότητα.

Καλούμαστε ΟΛΟΙ να δράσουμε συλλογικά, οργανωμένα και γρήγορα, ώστε να συμβάλλουμε, στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, στον περιορισμό της διασποράς του ιού, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία όλων μας.
Προκειμένου να μην υπάρξει επιδείνωση της κατάστασης θα πρέπει να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε αυστηρά τα μέτρα προστασίας και να ακολουθούμε τις κατευθυντήριες γραμμές της πολιτείας, με βάση τα διδάγματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Υπενθυμίζεται πως για την αποφυγή ενός δεύτερου lockdown το οποίο θα είναι μοιραίο για την οικονομία της Αρκαδίας μας και εν γένει της χώρας μας, πρέπει να τηρούνται αυστηρώς τα μέσα πρόληψης διάδοσης του κορονοϊού.

Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, παρατηρείται ραγδαία εξάπλωση των κρουσμάτων σε εβδομαδιαία βάση λόγω πλημμελούς τήρησης των απαραίτητων πρωτοκόλλων. Για τον λόγο αυτό συστήνουμε σε όλους τη συμμόρφωση με τα μέτρα και τις κατευθυντήριες γραμμές, που εφαρμόζει η χώρα μας.
Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/) είναι το πρώτο αυτονόητο καθήκον όλων μας.

 

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγκαίνια κτηρίου του πολιτιστικού συλλόγου Μηλιάς

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου κτηρίου που στεγάζει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλιάς. Η εκδήλωση συγκέντρωσε μέλη της τοπικής κοινωνίας, εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την τελετή παράδοσης του χώρου. Το νέο κτίριο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας την Κυριακή 9 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Κυριακή 9 Αυγούστου 2026, σε κατάσταση πολύ υψηλού κινδύνου βρίσκονται οι Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας (κατηγορία κινδύνου 4), ενώ η ΠΕ Μεσσηνίας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 3. Η

Καταγγελία για έλλειψη διαφάνειας στις συνεδριάσεις του Δήμου Τρίπολης

Καταγγελία για έλλειψη διαφάνειας στις συνεδριάσεις του Δήμου Τρίπολης. Απαιτείται ζωντανή μετάδοση σύμφωνα με τον νόμο και πλήρης ενημέρωση των μελών.

Party με άρωμα ’80s: Διαγωνισμοί και χορός στο Παράλιο Άστρος

ΠΡΟΣ: MME Παρακαλούμε όπως αναρτήσετε την παρακάτω εκδήλωση του συλλόγου μας μαζί με την συνημμένη αφίσα αύριο το πρωί αν γίνεται. Ευχαριστούμε, Με εκτίμηση, το Δ.Σ. "Ξένιος Κύνουρος" _________________________________________________________ 🪩✨ *ARE** YOU READY TO DANCE?* ✨🪩