Πελοπόννησος, Greece

Κλειώ Παπαντωνίου – Κορώνη: Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειώ Παπαντωνίου – Κορώνη: “Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι για τα κόμματα, είναι για τους πολίτες. Θεωρώ ότι ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία, πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες”. 

Την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες της Πελοποννήσου θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιον Περιφερειάρχη θέλουμε για τα επόμενα χρόνια στο τιμόνι όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά και κάθε νομού ξεχωριστά. 

Η επιλογή αυτή έχει να κάνει όχι μόνο με δύο εντελώς διαφορετικά μοντέλα πολιτικής. Αυτό που προσωπικά θεωρώ πως χρειάζεται η Πελοπόννησος, έχει το ονοματεπώνυμο του Πέτρου Τατούλη. 
Γιατί θα ρωτήσει κάποιος; 
Γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει την εμπειρία της αυτοδιοίκησης, που έχει ξεκάθαρη στόχευση στην Πελοπόννησο και εδράζει την πολιτική του δράση στην ανάγκη σταθερότητας και συνεννόησης των πολιτών, πέρα από χρώματα κομμάτων.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές όπως έχω ξαναπεί δεν είναι για τα κόμματα, είναι για τους πολίτες. Θεωρώ ότι ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία, πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες. 

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Αρκαδία και για όλη την Πελοπόννησο.
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον θάνατο λιμενικού στο Παράλιο Άστρος

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου έγινε...

Λιμενικός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στο Παράλιο Άστρος

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα λιμενικός...

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 204ης επετείου της Α Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 204ης επετείου...

Ἐκοιμήθη ἐν Κυρίῳ ἡ Μοναχή Παναρέτη τῆς Ι.Μ. Καλτεζῶν

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ  ΙΕΡΑ ΑΝΔΡΩΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ