Κλειώ Παπαντωνίου – Κορώνη: Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειώ Παπαντωνίου – Κορώνη: “Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι για τα κόμματα, είναι για τους πολίτες. Θεωρώ ότι ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία, πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες”. 

Την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες της Πελοποννήσου θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιον Περιφερειάρχη θέλουμε για τα επόμενα χρόνια στο τιμόνι όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά και κάθε νομού ξεχωριστά. 

Η επιλογή αυτή έχει να κάνει όχι μόνο με δύο εντελώς διαφορετικά μοντέλα πολιτικής. Αυτό που προσωπικά θεωρώ πως χρειάζεται η Πελοπόννησος, έχει το ονοματεπώνυμο του Πέτρου Τατούλη. 
Γιατί θα ρωτήσει κάποιος; 
Γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει την εμπειρία της αυτοδιοίκησης, που έχει ξεκάθαρη στόχευση στην Πελοπόννησο και εδράζει την πολιτική του δράση στην ανάγκη σταθερότητας και συνεννόησης των πολιτών, πέρα από χρώματα κομμάτων.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές όπως έχω ξαναπεί δεν είναι για τα κόμματα, είναι για τους πολίτες. Θεωρώ ότι ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να κάνει πράξη την συνεργασία, πολιτών που ανήκουν στη ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί, ως ανένταχτοι, ως δημοκράτες. 

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Αρκαδία και για όλη την Πελοπόννησο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο