Για άλλη μία χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης διοργάνωσε μία γιορτή για την Τσικνοπέμπτη, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς, στα «Αλώνια» της Μεταμόρφωσης.
Στην περιοχή βρέθηκε αρκετός κόσμος και έχοντας ως σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα, απόλαυσαν την γιορτή.
Από τον Σύλλογο ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη κ Πέτρο Τατούλη για την οικονομική βοήθεια που τους προσέφερε.
Ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτης Σκορπίδας είπε ότι, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια με βάση τον εθελοντισμό.
Ο Περιφερειακός σύμβουλος κ Κατσίρης ευχήθηκε σε όλους “Χρόνια Πολλά” δίνοντας συγχαρητήρια στον σύλλογο για τις δράσεις του.
Ευχές για την ημέρα έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης.
Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς ευχήθηκε τα καλύτερα για το, Σύλλογο και είπε πως κι εκείνος είναι «Μεταμορφωσάκι»
{gallery}tsiknopempti_metamorfosi2019{/gallery}




