Ο Σύλλογος Κρητών φοιτητών Τρίπολης διοργάνωσε αυτή την ιδιαίτερη και απολαυστική βραδιά σε γνωστή αίθουσα της Τρίπολης.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, μέχρι που κάποιοι δεν κατάφεραν να βρουν θέση.
Ο Αντώνης Μαρτσάκης με την ορχήστρα του διασκέδασαν με κρητικά τραγούδια τους παρευρισκομένους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες
Ό πρόεδρος των Κρητών φοιτητών Τρίπολης Μιχάλης Αρβανιτάκης κατά το καλωσόρισμα του, ευχαρίστησε την τοπική κοινωνία ή οποία ανταποκρίθηκε στην εκδήλωση του συλλόγου, επιπλέον δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Κρητικούς φοιτητές άλλων πόλεων οι οποίοι παρευρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση, τους χορευτικούς συλλόγους της Τρίπολης καθώς και τους συγγενείς των φοιτητών της Τρίπολης οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κρήτη για να είναι εκεί στο 2ο μεγάλο Κρητικό γλέντι.
Ο Αντώνης Μαρτσάκης καθώς και ο πρόεδρος των Κρητών φοιτητών Τρίπολης Μιχάλης Αρβανιτάκης τόνισαν ότι πλην της διασκέδασης η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται για την ισχυροποίηση των δεσμών της Τρίπολης και της Κρήτης όπως είχε πραγματοποιηθεί όποτε αυτό είχε χρειαστεί.
{gallery}glenti_kritiko{/gallery}




