Μπαίνουμε σήμερα, Δεύτερα 17 Αυγούστου Αυγούστου, στην τέταρτη ημέρα της 54ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας και της 141ης Εμποροπανήγυρης Τεγέας και το σημερινό πρόγραμμα, συνεχίζεται με ενδιαφέρον.
Σήμερα το πρωί (10.00) θα τελεστεί το Ιερό Μνημόσυνο στη μνήμη των Ιδρυτών, Ευεργετών και των Υπέρ Πατρίδας Πεσόντων Τεγεατών, το απόγευμα θα πάρει σειρά το αφιέρωμα σε τοπικές γεύσεις, με κολοκυθομαγειρέματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαρέα και στο βραδινό πρόγραμμα, στις 21.00 το Θέατρο Σκιών του Κώστα Σπυρόπουλου θα παρουσιάσει “Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής και τα Γενέθλια της Βεζυροπούλας” και στις 22.00 ο σολίστας Κωνσταντίνους Μπουλούγαρης θα κάνει ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
7.00 Θεία Λειτουργία
10.00 Ιερό Μνημόσυνο στη μνήμη των Ιδρυτών, Ευεργετών και των Υπέρ της Πατρίδας Πεσόντων Τεγεατών
Πάρκο Τεγεατικού Συνδέσμου-Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη
19.00 Αφιέρωμα στις τοπικές γεύσεις-Κολοκυθομαγειρέματα, Κολοκυθοφαγώματα
21.00 Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής και τα Γενέθλια της Βεζυροπούλας με τον Κώστα Σπυρόπουλο
22.00 Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με τον σολίστ Κωνσταντίνο Μπουλούγαρη “Στο πεντάγραμμο της κιθάρας: Ευρωπαική Παράδοση και Ελληνικό Φως”
Πάρκο Τεγεατικού Συνδέσμου-Χώρος Έκθεσης



