Στην περιοχή της Νυμφασίας πέρασε το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου η γνωστή γυμνάστρια Νίκη Πετρουλάκη

Στην Αρκαδία και συγκεκριμένα την περιοχή της Νυμφασίας επέλεξε για να περάσει το Σαββατοκύριακο η γνωστή γυμνάστρια Νίκη Πετρουλάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Αρκαδία και συγκεκριμένα την περιοχή της Νυμφασίας επέλεξε για να περάσει το Σαββατοκύριακο η γνωστή γυμνάστρια Νίκη Πετρουλάκη.

Όσο πλησιάζει ο Χειμώνας όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει την περιοχή της Γορτυνίας για να ξεφύγει από την καθημερινότητα απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας καταλύματα.

video:  nickipetroulaki_yoga_fit

Ένα από αυτά είναι και το Νυμφασία resort ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, στις παρυφές του ελατοσκέπαστου όρους Μαινάλου στην Βυτίνα Αρκαδίας.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, με το πέτρινο περίβλημα και τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, εντάσσεται πλήρως στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο.

Με στόχο την καλαισθησία σε προσιτές τιμές, προσφέρει κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, γκουρμέ εστίαση, κέντρο αναζοωγόννησης, κέντρα συνεδριάσεων, σαλόνι, μπαρ και ένα εντυπωσιακό αίθριο, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι διευκολύνουν άτομα με ειδικές ανάγκες.

petroylaki2

Η γνωστή γυμνάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram από τη διαμονή της στην πανέμορφη Νυμφασία.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρεις άνδρες σε Κόρινθο, Μονεμβασιά και Τριφυλία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατασχέτοντας 107 δισκία και μικροποσότητες κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι. Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Γορτυνίας

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων από την Κυριακή 1 έως τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, ενώ ο Δήμος απευθύνει συστάσεις στους πολίτες.
00:14:56

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

53χρονος πυροβόλησε κα σκότωσε τον 57χρονο αδερφό του, έπειτα από διαπληκτισμό

Ένας 53χρονος συνελήφθη στη Λακωνία, αφού εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αερόπολης, με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονο έπειτα από διαπληκτισμό.