ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ: Έντεκα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς

Κατερίνα Καρνιαδάκη ( Πρόεδρος ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ): ” Τα χρόνια περνάνε αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να γινόμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί για τους πολίτες που μας έχουν ανάγκη και μας εμπιστεύονται” Μήνας γενεθλίων είναι ο Οκτώβριος για το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης. Συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου 2024 το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Καρνιαδάκη ( Πρόεδρος ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ): ” Τα χρόνια περνάνε αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να γινόμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί για τους πολίτες που μας έχουν ανάγκη και μας εμπιστεύονται”

Μήνας γενεθλίων είναι ο Οκτώβριος για το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης. Συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου 2024 το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συμπλήρωσε έντεκα χρόνια λειτουργίας. Έντεκα χρόνια γεμάτα επιτυχίες που ανέδειξαν το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ως ένα από τα καλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης της χώρας. 

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα των έντεκα χρόνων περίπου 4 χιλιάδες πολίτες εμπιστεύτηκαν το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την αποθεραπεία και την αποκατάσταση της υγείας τους. Ένας σημαντικός αριθμός που αποδεικνύει περίτρανα τόσο το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης όσο και το μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν σε αυτό.

Από την πλευρά της η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θέλοντας να επιστρέψει στις τοπικές κοινωνίες αυτή την εμπιστοσύνη κάθε χρόνο υλοποιεί δράσεις, διοργανώνει εκδηλώσεις και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο να ενισχύσει τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό. και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Παράλληλα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι πάντα χορηγός σε ξεχωριστές εκδηλώσεις που διοργανώνουν πολιτιστικά σωματεία, σύλλογοι ΑΜΕΑ κλπ σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συνεργάζεται άψογα με όλες τις τοπικές αρχές αλλά και τους θεσμοθετημένους φορείς της υγείας και της επιχειρηματικότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια προτεραιότητα της Διοίκησης αποτελεί η συνεχής επιμόρφωση του επιστημονικού προσωπικού, η αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού ( με ρομποτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ) και η καθημερινή προσπάθεια για παροχή ποιοτικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Αναφερόμενη στη συμπλήρωση έντεκα χρόνων από την ίδρυσή του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η Πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε: ” Κάθε χρόνο γινόμαστε πιο έμπειροι, πιο αποτελεσματικοί αλλά και πιο …άνθρωποι! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το προσωπικό του Κέντρου για τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά. Η προσφορά στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα σε όλους εμάς που ζούμε δίπλα στην αναπηρία και παλεύουμε καθημερινά με το πρόβλημα υγείας του κάθε ασθενούς. Το χαμόγελο του θεραπευόμενου είναι για όλους εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Έντεκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα των εγκαινίων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να γινόμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εργαζομένους αλλά και στον καθένα προσωπικά Χρόνια Πολλά με υγεία. Στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εύχομαι να τα εκατοστίσει χαρίζοντας στους πολίτες που το έχουν ανάγκη αλλά και στις οικογένειές τους πολλά χαμόγελα και ακόμα περισσότερες επιτυχίες. ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου