Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με αθρόα συμμετοχή Μελών και πλειοψηφική Απαλλαγή από Διαχειριστικές και Οικονομικές ευθύνες για το Δ.Σ., οι εργασίες της Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας μας, για την 3ετή θητεία ανάληψης καθηκόντων Διοίκησης 2023-2026.

Όλες οι δράσεις του παρόντος Δ.Σ. σε επίπεδο Διοικητικού Απολογισμού, έτυχαν πλειοψηφικής αποδοχής και επιδοκιμασίας, καθώς ανέδειξαν τόσο τη δυναμική επανεκκίνηση της Ομοσπονδίας έπειτα από σειρά ετών απραξίας, όσο και τη θέση που πρέπει να έχει ως Φορέας Πολιτισμού  στην Ελλάδα. Αντίστοιχα, ομόφωνη αποδοχή είχε και ο Οικονομικός Απολογισμός, που απέδειξε πως κινείται σε λογικές και σωστές βάσεις, πάντα σε συνάρτηση με την γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας. Επικρότησης τέλος, έτυχαν και οι Προγραμματικές Δράσεις που ανέπτυξε το παρόν Δ.Σ. για την επόμενη χρονική περίοδο, οι οποίες σε επίπεδο υλοποίησης, θα αναβαθμίσουν και θα ισχυροποιήσουν σημαντικά την Αρκαδία, σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα, μέσα σε κλίμα πατριωτικής συμπόρευσης και πλήρους ταύτισης για την πορεία και το μέλλον της Αρκαδίας, πλήθος εκπροσώπων των Συλλόγων –Μελών μας, τοποθετήθηκαν σε σειρά θεμάτων και προβλημάτων για τους Φορείς τους, αλλά και γενικά για την περιφέρεια και τα χωριά μας. Κατέθεσαν ιδέες και προτάσεις για διάφορες δράσεις, ενώ τα συμπεράσματα που βγήκαν, έκλιναν όλα προς μία κατεύθυνση: την κοινή πορεία Συλλόγων και Ομοσπονδίας για το καλό της Αρκαδίας, αλλά και το συνεχή αγώνα μας για επιβίωση και συνέχεια, κόντρα σε πρακτικές που επιδιώκουν να κλείσουν τους Συλλόγους και να απαλλάξουν όσους τις εξυφαίνουν, από την πάντα δυναμική και πάντα πατριωτική τους δράση.

Η Ομοσπονδία, στον επίλογο της δημοκρατικής αυτής διαδικασίας, δηλώνει παρούσα σε όλες τις προκλήσεις και τις δυναμικές παρεμβάσεις, όπου και όποτε αυτές απαιτηθούν, και ζητά την πλήρη στήριξη όλων των Μελών της, για την Αρκαδία και τους όπου γης Αρκάδες.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

O Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στο Ξυλόκαστρο

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024. Είναι μεγάλη η τιμή για εμάς να είμαστε οι οικοδεσπότες του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος και να φιλοξενούμε τους κορυφαίους αθλητές από όλη την Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποδείξουμε την ικανότητά

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο