Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος – Δείτε το λόγο… (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της 30ης Αυγούστου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας & Κυνουρίας κ. κ. Αλέξανδρος δέχθηκε την επίσκεψη και τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου για την ονομαστική του εορτή.

Ο Μακαριώτατος ξεναγήθηκε στο ανεγειρόμενο νέο επισκοπείο όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας & Κυνουρίας κ. κ. Αλέξανδρος παρέθεσε κέρασμα και αναψυκτικά.

Στην συνάντηση παρευρίσκονταν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσόστομος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπακούρης, η πολιτευτής κ. Εύη Τατούλη, κληρικοί της μητροπόλεώς μας και άλλοι φίλοι του Σεβασμιωτάτου.

Μετά από σύντομη παραμονή ο Μακαριώτατος αναχώρησε για την Αθήνα.

{gallery}Arxiepiskopos_sthn_tripoli{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 51 άτομα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...
00:00:00

Δείτε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, Τετάρτη, 15.05.2024

Eιδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Ενημέρωση σχετικά με τη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου στις 17/5/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τις 17 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς.  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τελετή παράδοσης και παραλαβής διοίκησης της 77 Μονάδας Επιστράτευσης

Σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, ο αποχωρήσας διοικητής Συνταγματάρχης (ΠΖ) Πέτρος Κουλέτσης παρέδωσε τη διοίκηση στον Συνταγματάρχη (ΠΖ) Παναγιώτη Κωνσταντάκη νέο διοικητή της Μονάδας, η οποία εδρεύει στο στρατόπεδο Παπαφλέσσα της Καλαμάτας, παρουσία του Διοικητή της Διεύθυνσης Επιστρατεύσεως Ταξίαρχου (ΠΖ) Γεωργίου Ζησέκα. Στο πλαίσιο της τελετής αναπέμφθηκε από ιερείς δέηση υπέρ υγείας και ευοδώσεως του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο