Κάλεσμα του ΟΕΒΕΑ για την νύχτα “Shock Price” στην Τρίπολη

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) στηρίζει μαζί με το Δήμο Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που διοργανώνεται για την τόνωση των επαγγελματιών και της τοπικής αγοράς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) στηρίζει μαζί με το Δήμο Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που διοργανώνεται για την τόνωση των επαγγελματιών και της τοπικής αγοράς. 

Συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη γιορτή για την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου τη νύχτα στο πλαίσιο της «SHOCK PRICE» στη Τρίπολη, με μεγάλες προσφορές στο καταναλωτικό κοινό, μουσικές εκδηλώσεις και happenings όπου η νύχτα αυτή θα αποκτήσει άλλη χροιά Η ΟΕΒΕΑ δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στην στήριξη των επαγγελματιών, την αύξηση της αγοραστικής κίνησης και την προβολή των επιχειρήσεων ενθαρρύνει τη συμμετοχή επαγγελματιών και πολιτών στη SHOCK PRICE ΝΥΧΤΑΣ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΕΒΕΑ

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Δημοτική Αρχή Σπάρτης στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Ζερμπίτσης

Η Δημοτική Αρχή Σπάρτης στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στο 2ο Νεκροταφείο και στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ζερμπίτσης.

Το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτεμβρίου

Το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτεμβρίου, καλώντας τους εργαζόμενους και τον λαό σε μαζική συμμετοχή και κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Οινοποίηση σε πήλινους αμφορείς στην Οινοποιία Ψαρούλη

Νέα επένδυση στη ποιότητα: Οινοποίηση σε πήλινους αμφορείς στην Οινοποιία Ψαρούλη Η Οινοποιία Ψαρούλη κάνει ένα ακόμη βήμα στην αναβάθμιση της ποιότητας των κρασιών της, επενδύοντας στην οινοποίηση με πήλινους αμφορείς. Οι πρώτοι αμφορείς έφτασαν στις εγκαταστάσεις της οΙνοποιίας Ψαρούλη
00:00:56

Η Josephine γιόρτασε τα γενέθλιά της πάνω στη σκηνή, στη Σπάρτη, τη βραδιά της «λευκής νύχτας»!

Η Josephine γιόρτασε τα γενέθλιά της στη σκηνή της Σπάρτης, χαρίζοντας μια ξεχωριστή εμφάνιση στο κοινό κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας».