Το υπέροχο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και του STEM για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης μόλις ξεκίνησε..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια του πανελλήνιου διαγωνισμού STEM 2024 με τίτλο « Μεσόγειος πηγή ζωής και πολιτισμού » πραγματοποιήθηκε σήμερα 3/3/2024 ο περιφερειακός διαγωνισμός Πελοποννήσου στα εκπαιδευτήρια Μπουγά Καλαμάτας.

Δύο ομάδες μαθητών της Β και της Γ τάξης, αφού εργάστηκαν για αρκετό καιρό με μεράκι και ενθουσιασμό, ετοίμασαν δύο μακέτες με τίτλο «Μεσόγειος από το χθες στο αύριο» και «Οι μικροί επιστήμονες της Αρκαδίας» συμμετείχαν στον διαγωνισμό και εκπροσώπησαν με επιτυχία το σχολείο μας.

Εμπνευστής της ιδέας και προπονητής των ομάδων, ο διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας κος Σκαλούμπακας Αθανάσιος και αρωγοί η καθηγήτρια πληροφορικής κα Τσίρμπα Κωνσταντίνα καθώς και οι δασκάλες των τάξεων κα Τσουντουράκη Ευαγγελία και κα Γιαννίτσα Σταυρούλα.  

Τα παιδιά έζησαν και απόλαυσαν αυτή την εμπειρία και θα συνεχίσουν την αξιόλογη προσπάθειά τους με τη συμμετοχή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στις 30/3/2024 στην Αθήνα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης καθώς και στους γονείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου

Σκαλούμπακας Αθανάσιος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο