Προσλήψεις Φυσικοθεραπευτών στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με έδρα την Τρίπολη ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του ζητά για άμεση απασχόληση Φυσικοθεραπευτές και Φυσικοθεραπεύτριες όλων των βαθμίδων ( Π.Ε. – Τ.Ε – ΙΕΚ – και Δ.Ε ). 
 
Παράλληλα κάνει γνωστό ότι δέχεται για πρακτική άσκηση τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους Φυσικοθεραπευτές που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της εκπαίδευσης τους.

Σε όλους τους παραπάνω δίνεται η δυνατότητα της συνεργασίας με ένα Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα καλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης της χώρας. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικά μηχανήματα τα οποία δεν υπάρχουν σε άλλα παρόμοια Κέντρα.
Τέλος το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟ επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει δίνει την ευκαιρία σε πολλούς θεραπευτές να εκπαιδευτούν σε Ελλάδα και εξωτερικό λαμβάνοντας εξειδικεύσεις πάνω στον τομέα τους.
 
Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που είναι cv@palladion-rehab.gr ή να τηλεφωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο 2716008888.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ 
Ο ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρευνα για την Κοινωνική Οικονομία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη δική σας συμμετοχή

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να κατανοήσουμε και να ενισχύσουμε την κοινωνική οικονομία στην περιοχή μας, διεξάγουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα με στόχο να συγκεντρώσουμε πληροφορίες από ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόμενων φορέων που εμπλέκονται ή υποστηρίζουν τον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Η μοναδική σας προοπτική και εμπειρογνωμοσύνη είναι ανεκτίμητη για εμάς, καθιστώντας τη συμμετοχή σας

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη 18 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 18 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά που ξέσπασε στο δάσος της Σολυγείας

Σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο Σοφικό και συγκεκριμένα  στη θέση “Λαρίσι”. Λόγω των καιρικών συνθηκών που ευνοούν το ξέσπασμα πυρκαγιών και χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους, η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι

Σινεμά ο Σταθμός, για τρίτη φορά στην Τρίπολη!

3 σιδηροδρομικοί σταθμοί ανοίγουν ξανά για μία μόνο βραδιά για να υποδεχτούν ξεχωριστές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου 4η χρονιά φέτος για την ενέργεια ΄΄Σινεμά ο Σταθμός΄΄ , και με 3η επίσκεψη στην πόλη της Τρίπολης! Ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης ,αποτελεί εκ νέου επιλογή της ενέργειας και την τρίτη στάση της φετινής διαδρομής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο