11 ιστορίες από την Αρκαδία πήραν το δρόμο της δημιουργίας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένδεκα ιστορίες από την Αρκαδία πήραν το δρόμο της δημιουργίας στο εργαστήριο ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ του StoryDoc για το ArcadianScreenings 2018.

Ιστορίες για τον Πάρνωνα και τη μπλε ανάπτυξη, τις καινοτομίες στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, τα ανέστια μουσεία και το πάθος των συλλεκτών, την άγνωστη πορεία  των ραδιοερασιτεχνών της Τρίπολης, τα μοναδικά κειμήλια από την κληρονομιά του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, τον κύκλο των ρομαντικών εραστών του ποδηλάτου, τον ταχυδρόμο του χωριού, αυτοβιογραφικές ταινίες και μικρές ιστορίες, που ψηλαφούν τη μεγάλη εικόνα της Ιστορίας.

Ενθουσιώδεις δημιουργοί σε ένα τριήμερο (26,27,28 Μαΐου) εντατικής δουλειάς στο 4ο Λύκειο, που φιλοξένησε το εργαστήριο χάρη στη γεναιοδωρία του διευθυντή κ Ζαφειρόπουλου. Τεσσερις εκπαιδευτές, Παναγιώτης Ράππας, Αγγελος Κοβότσος, Γιώργος Μαντάς και Κώστας Σπυρόπουλος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να γίνει και πάλι το Arcadian Screenings ένα δημόσιο βήμα δημιουργίας, συμμετοχής και διαβούλευσης για τα συγχρονα προβλήματα της πόλης και την συλλογική ταυτότητα της Αρκαδίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο