Αναβλήθηκε η εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στο Άστρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα «Ανάρτηση Δασικών Χαρτών 2017-Ασαφής νόμος, προβληματική εφαρμογή», που θα πραγματοποιείτο την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, στο Παράλιο Άστρος Βόρειας Κυνουρίας αναβάλλεται.

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Στύλιος, πρέπει να παρασταθεί στην κοινή σύσκεψη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος στην Αθήνα.
Η κοινή αυτή σύσκεψη αφορά στο θέμα των δασικών χαρτών καθώς και στην ανάληψη νέας πρωτοβουλίας του Κόμματος για την ενημέρωση και υποβολή νέων προτάσεων σχετικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο